Askås storsatsar i Karlstad!

E-handelsleverantören Askås har ett helt nytt och renoverat kontor på 400 kvadratmeter i centrala Karlstad.

Som en del i satsningen söker vi även personal till flera avdelningar. Har du kompetens inom backend, frontend eller är fullstack-utvecklare ser vi gärna att du söker någon av alla de tjänster vi har ute.

En anställning på Askås innebär att du får ett 60-tal härliga kollegor och kompisar. Tillsammans bygger vi en känsla där delaktighet, glädje och stolthet är grundläggande värderingar.

Askås e-handelsplattform används av flera av Sveriges ledande e-handlare som Desenio, MaxGaming, Proteinbolaget, CAIA Cosmetics och Bangerhead.

Följ oss gärna i våra olika kanaler:

Facebook - Instagram - LinkedIn - Youtube

1:1 conversations

You can book a 1:1 conversation until 15 minutes before the showed time. You can only book one per company.

Askås - Made in Värmland

Askås är ett företag i stark tillväxt och vi träffar gärna nya talanger med stor potential. Vi är alltid på jakt efter personer med rätt driv och kompetens. Just nu har vi ett stort behov av utvecklare för både backend och frontend.

Mer om hur det är att jobba på Askås

 

Om Askås

Askås är en av Sveriges mest framgångsrika e-handelsleverantörer. I 25 år har vi arbetat med utveckling av system, produkter och tjänster inom e-handel. Vi har idag över 300 kunder spridda över hela Sverige. MaxGaming, Desenio, CAIA Cosmetics, Care of Carl, SoffaDirekt, Bangerhead, Proteinbolaget bland många andra.

Vårt huvudkontor ligger i Säffle, där vi kombinerar ungdomlig atmosfär i gamla anrika lokaler och vi har även ett helt nytt kontor i Karlstad.

Askås medarbetare är vår främsta tillgång och vi erbjuder våra anställda en inspirerande, inkluderande och familjär arbetsmiljö.

Team

Amalia Rååd

Amalia Rååd

HR-ansvarig
Andreas Hortlund

Andreas Hortlund

Backend-utvecklare
Sebastian Nilsson

Sebastian Nilsson

Frontend-utvecklare
Tord Larsson-Steen

Tord Larsson-Steen

VD

Start a chat: